A Travellerspoint blog

hét nap indulásig

(amikor elkezdtem, már csak órák kérdése)

snow -7 °C

A Bahamákra kellett volna menni! Bezzeg az ő nagykövetségük a város közepén van és biztos egyszerűbb a vízumintézés is, mint a kínaiaknál. De legalább elmondhatom, hogy megjártam ungot-berket, mert ha már a magyar kínaiak eltanácsoltak, legalább szíjjel nízhettem kis fővárosunkban a vízumra várakozás alatti röpke 7+2óra alatt, a grátisz két óra az úgy történt,hogy 6 percen múlott és a kedves konzulátusi hölgyek ráérős munkamorálján -egyébként csókoltatom őket- hogy sikerült lekésnem a négyes gyorsot és csak a hatost értem el.
De semmi baj, 1 fokban és egész nap szakadó hóban kiváltképp izgalmas Pozsony. Mondjuk annak ellenére, hogy nem szereti az én Pozsonyt, kellemesen csalódtam benne. A Dunától az elnöki palotáig, vártól a racsianszké mytoig lefedtem az egész belvárost. Többször is. De kicsit szellem város volt, nem volt igazán lüktető élet benne. Lehet, hogy a hó rémítette meg az emberekt.
Tudom, hogy elég unalmas ez így, de a kaland csak holnaptól kezdődik. A hagyományokhoz híven viszont, illik az indulás előtt is írni egy tist.
A bőrönd majdnem full, már csak a kolbászt, a pálinkát és a tojalett cuccaimat kell betenni, na meg a hajszárítót és a hajvasalót ha befér. Persze annyira speckó számzáras lakatot gyártott a szemszonájt, hogy a képinstrukciók alapján nem tudtam belőni, így sajnos nem lesz használva.
Most meg még spórolok egy-két kilót, és nem cipelek angol könyveket és kiegészítő cuccosokat tanításhoz, hanem szépen, kevésbé legálisan, de annál kompaktabbul letöltöm őket.
Már fél 7, és még most se igazán izgulok. Fura, lehet, hogy elromoltam, vagy már annyit utaztam, hogy csömört kaptam és már teljesen immunis vagyok az efféle dolgokra. Végül is holnap 13.20ig még eljöhet a dolog.
Azt hiszem, hogy akkor most ezt be is fejezem, nemlátom sok értelmét ennek a szótekerésnek és fáradt vagyok most kimagaslót alkotni ingerszegény környezetbe. Holnap majd kapom az ingert, szuperdózisokban.
Hát akkor a következő bejelentkezésig tsüsztök és akkor induljon a rakenroll!
Még talán kihasználom a demokrácia nyújtotta szabadságot és szabadon csatolok a jútyubról egy kedves kis nótat, egy örök szerelmemtől. És mert sokáig azt hittem, hogy útravaló a dal címe :)

Hát így.

Posted by timigaraj 10:03 Archived in Slovakia

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Természetesen ebben a nagy demokráciában sem sikerült csatolnom, pedig olyan szép lett volna. Mindenesetre itt a link, tessék a háttérben hallgatni.
http://www.youtube.com/watch?v=Etp5RFJBNe8

by timigaraj

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Login